zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Powerhouse Sport Awards zoekt hostesses

6 januari 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - Stichting Powerhouse Sport (PhS) is volop bezig met de voorbereidingen op het 21ste editie van de Powerhouse Sport Awards op 23 januari aanstaande. Dan wordt bekend wie de Sportmannen, Sportvrouwen, Sportploegen en de Master van 2014 worden. De organisatie zoekt voor die avond nog hostesses. Maar er is meer.... Ook is PhS bezig met het opstarten van 'nieuwe uitdagingen'.

Wie worden de opvolgers Marianne Vos, Michiel van de Heijden, Coen Swijnenburg, Viviana van Hees, Beachvolleybal team Schoon/den Haan en TTL RedRag Tachos? En wie wordt de eerste titelhouder in de categorie Sportmaster Class? Drieëntwintig vakjuryleden uit de sport en -verslaggeving zullen de ranking bepalen.
Het is wederom een indrukwekkende lijst geworden door dito geleverde prestaties. Alle genomineerden zullen op het podium letterlijk en figuurlijk in de spotlights gezet worden. De uitreikingen op 23 januari worden verricht door prominente topsporters met Olympische aspiraties waaronder Yuri van Gelder, Twan van Gent en Laura de Vaan.

Hostess
Om Powerhouse Sport daarbij te assisteren zoekt de organisatie nog hostesses. Ben je tussen 14-20 jaar, heb je affiniteit met sport, woon je in de regio en heb je geen podiumvrees? En ben je op 23 januari ’s middags en ’s avonds beschikbaar?
Meld je dan aan via de mail info@powerhouse-sportawards.nl of een persoonlijk Facebook bericht onder vermelding van je naam, contactgegevens, je motivatie en een representatieve portretfoto.

Mogelijkheden
Stichting Powerhouse Sport is, na haar vierde lustrum met enthousiaste vrijwilligers, gedragen door de sporters, verenigingen, bestuurders, begonnen aan een nieuwe uitdaging. Naast de sportverkiezingen worden, in navolging op vorig jaar, de mogelijkheden bekeken om verschillende sportgerelateerde events te organiseren. Dit in samenwerking met anderen ‘sportievelingen’. Adlus Powerhouse.

(Foto Powerhouse Sport Awards - winnaars 2013)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.