woensdag 17 april 2024

Alles over Altena

Ondanks regen gezelligheid troef tijdens Moonlight Shopping

13 december 2014 (door AalburgNet)

WIJK en AALBURG - De organisatie had zeker andere weersomstanidgheden in gedachten toen zij de plannen maakte voor een Moonlight Shopping rond op op de Aalburgse Markt.  Het was koud en nat vrijdag 12 december, hoewel een uur na aanvang de regen ophield. Maar de stemming was hoog. De winkels waren open tot 22.00 uur. Winkeliersvereniging Hart van Aalburg kan al met al tevreden terugkijken op een geslaagde happening.

De muziektent midden op het plein deed de sfeer direct al goed. Evenals de metershoge kerstboom zorgden ook het rood/wit van de ondernemerskraampjes voor een gezellige aanblik. Glühwein, erwtensoep en diverse andere lekkernijen bij de diverse kraampjes van de dertien deelnemende ondernemers, zorgden voor de inwendige mens. De sfeer werd verhoogd door brandende vuurkorven en optredens van 't Hemerts Visserskoor en De Maasmaten. Even verderop, bij Mikado Bloemen & Wonen, klonk op enig moment de bekende 'Klok Van Arnemuiden' die door de aanwezigen uit volle borst werd meegezongen.

Gezelligheid
Onderneemster Miranda de Waal (Mikado) liet na afloop weten: 'Het was een geslaagde avond, hoewel de voorspelling echt slecht waren!' De foto rechtsboven, spreekt boekdelen. Het is een beeld van één bonk gezelligheid in de grote, ronde partytent op de dam bij Mikado. Ongetwijfeld droegen de uitgedeelde chocolademelk en glühwien daaraan bij.

René Lucas reageert: 'Wij willen alle deelnemers en bezoekers van de Moonlight Shopping bedanken voor de gezellige avond die we gisteren met zijn allen gehad hebben. Ondanks alle tegenslag overdag met het weer en het programma was het toch weer een goede drukte met veel positief commentaar.'

Alleen de aangekondigde Ganzenparade bleef achterwege. Dat had weer alles te maken met de in den lande uitgebroken vogelgriep. Tja, je kunt ook niet alles hebben...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.