Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Vos Groente en Fruit beste ambulante groenteman 2014-2015'
30sep 2014

Vos Groente en Fruit beste ambulante groenteman 2014-2015

AALBURG - Vos Groente & Fruit uit Wijk en Aalburg is uitgeroepen tot de Beste Groenteman van Nederland in de categorie ambulante handel. Dat werd vandaag bekend gemaakt in het Expo gebouw te Houten op de eerste dag van de beurs AGF Detail, de vakbeurs voor versspecialisten.

De groenteman, Gevestigd en Ambulant, die na alle rondes de meeste punten heeft behaald, wordt de winnaar van de verkiezing en mag zich het hele jaar ‘De Beste Groenteman van Nederland’ noemen.
Beide winnaars krijgen als bijzondere prijs van het GroentenFruitHuis voor een jaar een lidmaatschap op het AGF Trendcafé cadeau.

Familiebedrijf
Vos Groente & Fruit is een familiebedrijf en staat sinds 1960 staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het bedrijf is opgericht door Arie Vos, een gedeelte van de zaak is in 1993 overgenomen door Nico Vos. Het andere gedeelte is in handen van Jaap Vos. Inmiddels is er al een derde generatie werkzaam in het bedrijf.

De wedstrijd wordt georganiseerd door AGF-Detailhandel Nederland (ADN), Centrale Vereniging Ambulante handel (CVAH) en het AGF-Centrum voor Kennis en Ontwikkeling (CKO).

 

(Foto Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel)Deel dit bericht met je vrienden!