vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Cafetaria Neco breidt lunchkaart uit na sluiting Broodkunst

30 september 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - Broodkunst - 'Lekker artistiek' - was zaterdag (27 september) voor het laatst geopend. Per 1 oktober sluit de regionaal bekende Lunchroom aan de Aalburgse Markt definitief haar deuren. In de jaren van bestaan verwierf eigenaar Corine Hagelaars een goede bekendheid, Met name haar lunchservice werd breed gewaardeerd. Neel en Corina van Helden van Cafetaria Neco, schuin tegenover Broodkunst, sprongen na het bekend worden van de sluiting hier op in en breidden hun menukaart uit.

Neel en Corina van Helden: 'Wij proberen deze mogelijkheid voor het Hart van Aalburg te behouden. Na veel brainstormen in overleg met een sous chef/kok en wat investering hebben wij besloten ons assortiment broodjes, waar de nadruk ligt op de lunch, uit te breiden. Het zou namelijk jammer zijn nu dat Broodkunst is gestopt, deze mogelijkheid  in onze omgeving verloren gaat.

Wij bieden mensen daarom de mogelijkheid aan om bij ons kennis te maken met onze uitgebreide lunchkaart. Vanaf heden is onze lunchkaart uitgebreid met een groot assortiment aan luxe belegde broodjes. Ook bezorgen wij indien gewenst op locatie.'

Cafetaria Lunchroom Neco zit aan de Anjeliersstraat 28 in Wijk en Aalburg.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.