vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Ervaar Wonen aan het water

16 september 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - ERVAAR WONEN AAN HET WATER - Op 27 september van 10.00 tot 15.00 uur is iedereen welkom op de speciale Start Verkoopdag waar  tekst en uitleg wordt verschaft aan iedereen die meer wil weten over het realiseren van zijn of haar droomhuis.

De saamhorigheid in dit nog te realiseren gebied zal groot zijn want alle bewoners hebben één ding gemeen: hun passie voor water. Buitendijks bouwen is in Nederland zelden nog mogelijk en mede daarom is het zo uniek dat Waterfront de Veene gerealiseerd wordt.

Permanente bewoning op kavels van gemiddeld 900 m², voorzien van een insteekhaven of aanlegplaats. Met de eigen boot vaar je zo het water op om ontspannen naar Woudrichem, Heusden of Den Bosch te varen.

Sfeer proeven
Natuurlijk liggen daar glimmende en glossy brochures te wachten, maar misschien wel nog belangrijker is het sfeer proeven van de locatie en de mogelijkheid om in gesprek te komen met de hoofdrolspelers van Waterfront De Veene.

Bezoek de open dag, praat met architect, ontwikkelaar en aannemer en maak misschien wel een start met het huis van uw dromen.

  • Projectlocatie tegenover Maasdijk 395 - Veen.

U bent van harte welkom!!

 

 - advertorial -

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.