vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Meedenken over locatie Veldzicht

8 september 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - Na het buitenseizoen 2013 heeft zwembad Veldzicht definitief haar deuren als zwembad gesloten. De gemeente Aalburg wil iedereen de gelegenheid geven initiatieven in te dienen die realiseerbaar zijn als nieuwe bestemming voor de locatie ‘Veldzicht’ aan de Langepad te Genderen.

Alle initiatieven die vernieuwend zijn, maar toch ook passen binnen de Aalburgse identiteit en het gedachtegoed, zijn van harte welkom. De initiatieven moeten wel uitvoerbaar zijn binnen context van de wet- en regelgeving.

Bij het indienen van uw initiatief vraagt de gemeente mensen in ieder geval de volgende punten te omschrijven:

  •  Omschrijving initiatief
  •  Samenwerkingspartners
  •  Begroting (mankracht en investering)
  •  Financiering
  •  Duurzaamheid

Informatie
De omschrijving van het plan mag in eerste instantie globaal en algemeen zijn en hoeft dus nog niet geheel uitgewerkt te zijn. Na het inventariseren worden een aantal initiatiefnemers uitgenodigd hun initiatief mondeling toe te komen lichten.

Initiatieven kunnen tot uiterlijk 17 oktober 2014 bij de gemeente worden ingediend. Voor nadere informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met de gemeente Aalburg,  Anne-Marije Edelman, telefoon 0416-698717, email a.edelman@aalburg.nl, postbus 40,4260 AA Wijk en Aalburg.

Lees meer over:

veldzicht zwembad zwemmen langepad
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.