donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Een bladerbare PDF? Ja, dat kan!

6 september 2014 (door AalburgNet)

VEEN - Een catalogus online, een folder online of een online jaarverslag… Je komt ze steeds vaker tegen. Maar nagenoeg altijd in de vorm van een standaard Portable Document File, beter bekend als PDF. Wie deze lezen wil, klikt zich naar een statisch document. Het contact met de webpagina gaat daarbij verloren en kost - onnodig - veel bezoekers. Dat kán anders!

Juist om die reden startte HV Media met dochteronderneming Digitaal Publiceren.com. Deze dienst geeft de mogelijkheid om statische documenten om te zetten naar een dynamische, bladerbare PDF.  
Via Digitaal Publiceren.com levert u een PDF aan: dit document wordt één op één overgezet naar een bladerbare PDF waar u digitaal door heen kunt 'wandelen'.
Om van uw bladerbare PDF een nog grotere belevenis te maken, kan ook gewerkt worden met schaduw en geluidseffecten. U zult versteld staan!

Voordelen
Een bladerbare PDF heeft in vergelijking met een 'gewone' PDF veel voordelen. Groot winstpunt is dat bezoekers op uw website blijven. Uw bladerbare PDF is via een eenvoudige HTML-code volledig te integreren met uw website.
Daarnaast wordt de bladerbare PDF volledig opgemaakt in uw eigen huisstijl. Via  een speciaal laadscherm en de juiste kleurenschema’s past uw bladerbare PDF volledig binnen de look and feel van uw site.
In tegenstelling tot andere aanbieders is de bladerbare PDF bij Digitaal Publiceren.com volledig reclamevrij.
Bovendien  is uw bladerbare PDF prima geschikt voor vertoning op smartphones en tablets voor zowel Mac- als Windowsgebruikers.
En wilt u de bladerbare PDF niet online vertonen, maar anders aanbieden? Het 'belevingsdocument' is eenvoudig op een USB-stick te zetten of op een CD/DVD te branden.
Maar er is meer... In uw bladerbare PDF plaatst u ook heel eenvoudig links naar een aanbieding binnen bijvoorbeeld uw webshop. Om het rendement van uw bladerbare PDF te meten, is deze volledig te integreren met Google Analytics. En tot slot (niet onbelangrijk!) is de bladerbare PDF bij Digitaal Publiceren.com goedkoper dan elders.

Kosten
Dus waarom nog langer tobben met statische PDF-documenten op uw website? Maak van uw website (weer) een belevenis!

Het omzetten van een PDF tot een bladerbare PDF kost slechts € 50,- inclusief BTW, zonder verdere kosten. Uw bladerbare PDF wordt altijd binnen 24 uur opgeleverd.

Voor meer info over een bladerbare PDF kunt u een kijkje nemen op Digitaal Publiceren.com.

- advertorial -

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.