dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Riez! Mannenmode schuift aan bij OV Aalburg

4 september 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - Op 23 augustus jongstleden opende Riez!, een mannenmodewinkel, aan de Markt in Wijk en Aalburg. Riez! For Men, koos er inmiddels ook voor om lid te worden van Ondernemersvereniging (OV) Aalburg, het platform van ondernemers binnen het MKB, groothandel en ZZP-segment.

Ondernemersvereniging Aalburg is altijd blij met nieuwe aanmeldingen en wil zich inzetten voor de leden. Om die reden ging secretaris Pieter Duijzer namens de vereniging naar de Markt om de felicitaties over te brengen. Natuurlijk voor de opening van de nieuwe winkel, maar ook voor het nieuwe lidmaatschap. En daar hoorde natuurlijk een bloemetje bij.

De eigenaars van de nieuwe modezaak, Richard Duizer en zijn vrouw Rianne, reageerden blij verrast. Rianne wilde best wel even op de foto.

Ongetwijfeld komen deze enthousiaste ondernemers ook weer voorbij tijdens de aankomende Decemberactie en de Fietstocht Aalburg Rond 2015, twee succesvolle activiteiten van OV Aalburg.

Kleding
Bij Riez! vind je de mooiste merken voor de modebewuste man. Van het stoere Reign Italia en Pearly King tot Italiaanse fashion van Antony Morato. Van het sportieve Superdry tot het stijlvolle en hippe Nederlandse merk Scotch & Soda.

Dat allemaal in een stoere ambiance waar mannen zich thuisvoelen!

Riez! For Men is te vinden aan de Markt 58 in Wijk en Aalburg.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.