woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Corine de Jong zet uitvaartbegeleiding door na vertrek collega

27 augustus 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - Bijna twee jaar geleden begonnen Tineke Bakker en Corine de Jong samen een uitvaartonderneming in Wijk en Aalburg. Tineke heeft besloten niet meer verder te gaan in het uitvaartwerk. Omdat Corine de afgelopen jaren heeft ondervonden dat het werk haar hart heeft, gaat zij verder met haar eigen uitvaartonderneming.

Corine: “Het is mooi om te merken dat je voor mensen echt het verschil kunt maken in een moeilijke tijd. Omdat ik zelf vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart de nabestaanden persoonlijk begeleid, bouw je in korte tijd een goede band op met de familie” aldus Corine. “Het werk is intensief, maar het geeft mij heel veel voldoening als familie met grote dankbaarheid terugkijkt op een week rondom overlijden en afscheid.”

Gesprek
Omdat Corine begrijpt dat het voor veel mensen lastig is om een onbekende uitvaartverzorger in de arm te nemen is zij altijd bereid om een vrijblijvend gesprek met mensen te voeren waarin zij kan vertellen over haar werkwijze en informatie kan geven over de vele mogelijkheden.

Corine heeft een eigen website: www.corinedejonguitvaart.nl

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.