vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Opening Aqua Altena uitgesteld

3 juli 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - WOUDRICHEM: Vlak voor de geplande oplevering 0p 27 juni van zwembad AquaAltena heeft onderaannemer Peltenburg zijn retentierecht uitgeoefend, waardoor aannemer Wind Groep het zwembad niet kon opleveren aan de gemeenten Aalburg en Woudrichem. Het retentierecht is uitgeoefend vanwege achterstallige betaling van Wind Groep aan Peltenburg.

De beide gemeenten, die het zwembad vervolgens niet konden overdragen aan Sportfondsen die het bad gaat exploiteren, hebben de afgelopen dagen alles in het werk gesteld om met de verschillende partijen tot een oplossing te komen.

Op donderdagmiddag 3 juli hebben de gemeenten moeten constateren dat hun inspanningen niet geleid hebben tot een tijdige, verantwoorde oplossing.

Dit betekent dat de officiële opening van het zwembad op 4 juli en de openstelling voor publiek op 5 juli niet kan doorgaan. Dit is zeer teleurstellend voor velen, zo beseffen de gemeenten. Zij spannen zich tot het uiterste in om partijen alsnog bij elkaar te brengen, zodat het bad op korte termijn in gebruik wordt genomen. Aldus het persbericht van de gemeente Aalburg.   

Lees meer over:

zwembad wethouders aqua altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.