donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Truckersdag oorverdovend leuk

14 juni 2014 (door AalburgNet)

AALBURG / ALTENA - Pak hem beet, honderd vrachtauto's, bussen, een rolstoelbus en busjes reden toeterend door Altena vanmorgen (14 juni). Oorverdovend, glimmende gezichten en heel veel zwaaien. Al met al onieuw een indrukwekkend evenement. Bijrijders, maar ook de chauffeurs genoten zichtbaar. Dat waren de ingredienten van een zonnige truckerstoer die ongetwijfeld veel mensen blij maakte. Op de foto rijdt de megalange stoet door de Aalburgsestraat in Wijk en Aalburg.

Dankzij de enthousiaste medewerking en inzet van heel veel transportondernemers, chauffeurs en vrijwilligers was het voor de Stichting Sport en Spel Gehandicapten Andel weer mogelijk deze dag te organiseren voor mensen met een verstandelijke beperking.

Broodmaaltijd
Het evenement startte bij Transportbedrijf Van der Stelt in Giessen aan de Expeditiestraat 9. Om 09.00 uur werd daar verzameld en ingestapt. De stoet ging rond 10.00 uur op pad.

De route ging eerst naar Andel, dan via Giessen naar Rijswijk en over de dijk naar Woudrichem, Oudendijk en Sleeuwijk. Via Werkendam, Nieuwendijk, Almkerk en Waardhuizen eindigde de rit omstreeks 13.30 uur weer in Giessen bij Transportbedrijf Van der Stelt.

Daar werd de stoet binnen gehaald met muziek en verzorgde door de band “Brabants Bont Ael” en stond er een broodmaaltijd klaar. Ook was er weer een optreden van de inmiddels favoriete zanger Wim van de Heuvel uit Werkendam.

(Foto Aalburg.net)

  • KLIK hier voor foto's op de site van Stichting Sport en Spel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.