Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Ondernemers netwerken op vliegbasis'
03jun 2014

Ondernemers netwerken op vliegbasis

ALTENA - In samenwerking met Ondernemend Altena worden ondernemers die zijn aangesloten bij deze netwerkgroep ook dit jaar in de gelegenheid gesteld de netwerk-/werkgeversdag bij te wonen.

Dit keer wordt dit evenement door het ServiceCentrum Employer Support Reservisten georganiseerd op Vliegbasis Gilze-Rijen. Ook dit jaar weer voorgaand aan de Luchtmachtdagen. Altijd goed voor veel spektakel.

De speciale bijeenkomst voorafgaand aan deze dagen is op donderdag 19 juni aanstaande. Met sprekers uit het bedrijfsleven en van Defensie wordt nagedacht over wat ieder bedrijf tot Twice a Company kan maken.

In de VIP-tent, naast de baan van de vliegbasis, is er voldoende ruimte om te netwerken, te discussiëren over het thema, lekker te eten en vooral om te genieten van de vliegbewegingen ter voorbereiding van de vliegshow op de daaropvolgende Luchtmachtdagen.

Opgave / aanmelden verplicht
Ondernemers die lid zijn van (LinkedIn Groep) Ondernemend Altena kunnen zich aanmelden via info @ OndernemendAltena .nl.

Stuur een e-mail met uw opgave voorzien van voornaam, naam, voorletter, geboortedatum, geboorteplaats, woonadres met postcode en woonplaats. Tevens naam bedrijf en functie binnen het bedrijf alsook het zakelijk telefoonnummer.

Onvolledige opgaven worden niet in behandeling genomen!

Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Na opgave ontvangt u meer info omtrent het volledige programma, tijden et cetera.

NB: Let goed op volledigheid van de gegevens, de toegangscontrole is strikt op Vliegbasis Gilze-Rijen...

(Foto's Redactie AltenaSteden.net - Netwerkdag 2013 op Vliegbasis Volkel)

Zie ook:
Ondernemend Altena netwerkt op Vliegbasis Volkel (do, 13 jun 2013)


Deel dit bericht met je vrienden!