vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Eerste Glossy Vrouw en Altena uitgereikt aan Fientje Bax

28 mei 2014 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Gisteravond werd in petit comité de digitale glossy Vrouw en Altena gepresenteerd. Leading lady achter het project Meest Ondernemende Vrouw, Fientje Bax, toonde aan de hand van een powerpoint de opmaak en de content. Dit gebeurde in Altena Brainport aan de Anjelierstaat.

De glossy, stijl- en smaakvol vormgegeven door Boek & Design, toont de kracht van Altena in de portretten van verschillende vrouwen en mensen die over dat onderwerp hun visie geven.
De eenmalige uitgave wordt ongetwijfeld een gadget niet alleen door de kwaliteit en de content van het blad, maar ook de filosofie erachter en de visie erin geeft het magazine meerwaarde. 'Samenwerken, kennis delen en verbinden' is het motto dat Bax op het oog had en heeft. Vandaaruit startte zij in 2013 met de verkiezing De Meest Ondernemende Vrouw van Altena 2013. Dat initiatief leidde tot een verkiezing van tien toppers die elkaar nog steeds met regelmaat treffen en spreken tijdens bijeenkomsten, workshops en dergelijke: samenwerken, kenis delen.

Verassing
Na afloop van de meeting bleek er een onverwachte verrassing. Feike de Keijzer (Boek & Design), één van de stuwende krachten achter de totstandkoming van het blad, reikte het eerste exemplaar uit aan Fientje Bax. Zij toonde zich blij verrast en gaf toe 'trots' te zijn op het 'met elkaar bereikte resultaat.'

Stemmen
Tot en met vanavond 24.00 uur kan er op www.VrouwenAltena.nl nog gestemd worden. Op dit moment (11:45 uur) gaat Leny v.d. Ham op kop met 1.101 stemmen. Jolanda van Ballegooijen volgt met 1.052 stemmen. In totaal zijn 3.613 stemmen uitgebracht.

Op Oké FM wordt nog  - in een tweede serie - aandacht gegeven aan vijf Toppers in Oké Magazine tussen 20.00 en 21.00 uur.

Hamvraag
De grote-niet-te-vermijden hamvraag blijft evenwel: 'Van wie zijn de high heels op de cover van de Glossy Vrouw en Altena? Wie het weet mag het zeggen...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.