Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Glossy website Marianne Vos officieel de lucht in'
12mei 2014

Glossy website Marianne Vos officieel de lucht in

MEEUWEN - Marianne Vos is booming. Niet alleen op sportief gebied, zij fietst nog steeds de spreekwoordelijke sterren van de lucht, maar ook haar website kreeg een mega boost. Een volledig vernieuwde webstek zet 'het merk' Marianne Vos sterk in de markt. Glossy foto's bepalen het beeld. Een topper, ook hier.

Doordat de website (bijna volledig) in het Engels geschreven is, wordt het internationale karakter van 'het merk Vos' sterk benadrukt.. Een blog, een kalender, foto's, video's... Het is allemaal te vinden op de glossy site. Zelf laat zij via Twitter weten: 'I'm very happy with my new website. Check it out!'

Zo zijn er meerdere nieuwe intiatieven rondom Marianne of door Marianne opgestart. Bijvoorbeeld het initiatief met Yuri van Gelder, Imke Schellekens-Bartels, Lars Boom, Nadine Broersen en Michael Schoenmaker. Daar heeft Vos zich verenigd in Team Brabant Sport. Brabant draagt haar topsporters op handen en zo willen de deze toppers iets terug doen voor de regio die zoveel toppers voortbrengt.

Samen Sporten, Samen inspireren
Ook de zeven Dorpen Omloop van Aalburg ging eerder al mee in het spoor van vernieuwingen. De naam werd vervangen door de Marianne Vos Classic. Dat is niet alleen een ode aan een plaatsgenoot, maar men wil zich, samen met Marianne, ook inzetten om het sporten onder jongeren te stimuleren. Rolmodellen zijn daar belangrijk bij. Op 28 mei geeft Vos een wielerclinic.

Verder is Marianne Vos ambassadrice voor de vrouwenkoers tijdens de aankomende Tour de France. Op de slotdag leggen de vrouwen hetzelfde parcour af als de mannen, alleen eerder. De Champs Elysee gaat dertien rondes dameswielrennen verwerken. Vos startte vorig jaar juli een petitie om een Ronde van Frankrijk voor vrouwen te organiseren. Deze vrouwenkoers is daarvan het mooie resultaat.

Zoals gezegd: Vos is booming...

Wie een kijkje wil nemen: www.mariannevosofficial.com

(Foto website Marianne Vos)Deel dit bericht met je vrienden!