donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Novy Treffers uit Genderen heet voortaan Prima

3 april 2014 (door AalburgNet)

GENDEREN - Novy Treffers, de Genderense winkel vol huishoudelijke- en cadeau-artikelen, heeft gisteren officieel een andere naam gekregen. De zaak, die ook speelgoed in het assortiment voert, kreeg de merknaam Prima op de gevel. Prima Prijsartikelen worden ook verkocht door Marskramer. Deze keten opende overigens ook een winkel in Wijk en Aalburg.

Op de Facebook site laat de ondernemer weten: 'Een andere naam, maar het vertrouwde assortiment en klantvriendelijkheid blijven zoals u van ons gewend bent! Kom gezellig langs! Tot en met zaterdag staat de koffie met iets lekkers voor u klaar!'

Ook onveranderd blijft de speelgoedformule: Toys 2 Play. Prima blijft tevens werken met de bekende verjaardagskratten. Wel komt er een uitbreding in cadeau-, luxe en thema-artikelen die Treffers onder eigen naam gaat verkopen, alsook via de webshop www.treffersgenderen.nl.
De aanbiedingen uit de Marskramerfolder gaan overigens ook gelden voor de winkel van Treffers aan de Hoefstraat.

Marskramer
Marskramer is een Nederlandse huishoudspecialist met 222 vestigingen in heel Nederland. Bij de Marskramer Wijk en Aalburg kunt u terecht voor opruimartikelen, droog- en strijkartikelen, persoonlijke verzorgingsproducten, schoonmaakartikelen, kook- en tafelgerei en koffie- en theebenodigdheden.

Lees meer over:

novy treffers prima
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.