zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Ondernemend Altena ook op papier krachtig zichtbaar

31 maart 2014 (door AalburgNet)

ALTENA - Naast een virtuele presentatie op LinkedIn was Ondernemend Altena al zichtbaar via Open Coffee Altena, nu komt daar een krachtige, papieren verschijning bij. Het B2B-magazine Bedrijvig biedt Ondernemend Altena - en diens leden - een fysiek platform.

Ondernemers zijn lieden van de bedrijvige soort. Dat is in Het Land van Heusden en Altena niet anders. Omgeven, maar niet beperkt, door grenzen van water ondernemen wij wat af. Om al die harde werkers boven het maaiveld van bedrijvigheid te verheffen, ging op LinkedIn de groep Ondernemend Altena van start. Op die virtuele plek krijgen ondernemers sinds april 2011 een gezicht. Wie zich aansluit treft daar bovendien een ideale uitnodiging zich te (laten) verbinden…

Ondernemend Altena is speciaal bedoeld voor netwerkers, durfondernemers, creatieve breinen, businesspartners, ondernemende geesten, bestuurders en aanstormend talent. Ontmoeten, netwerken, visies en kennis delen, prikkels geven, toevoegen, diensten verlenen, zaken doen. Want waarom iets van ‘ver’ halen, als het ‘dichtbij’ te krijgen is… Maar dan moet je elkaar wel weten te vinden.

Netwerken
Voor wie in het woud van 7.000 regionale ondernemers het bos niet (meer) ziet, is Ondernemend Altena een uitkomst. Virtueel op LinkedIn, maar heel praktisch bijvoorbeeld bij Open Coffee Altena. Het tweemaandelijks netwerkmoment in de regio met Coffee als brandstof. Informeel, laagdrempelig en de troost blijft gratis. Het gaat daarbij om de ontmoeting en het investeren in jouw én andermans netwerk door effectief te zaaien om op enig moment te kunnen oogsten.

Dat zaaien kan op velerlei manieren. Zo werden in mei 2013 via Ondernemend Altena contacten zinvolle connecties door een zeiltocht met ondernemers op het water aan boord van de klipper Hoop op Zegen. Netwerken op het water voor een Voedselbank Altena. Ook waren ondernemers in juni vorig jaar een dag te gast bij de Koninklijke Luchtmacht op Vliegbasis Volkel.
Maar netwerken kan ook aan de ontbijttafel tijdens het Biesbosch Business Breakfast op 15 mei aanstaande. Dat is B2B met de natuur aan tafel. Wie daar alles over wil weten, surft naar Werkendam.net en raadpleegt op dit digitale marktplein de datum in de Agenda.

B2B paspoort
Wat perfect past in de gedachte van ontmoeten en verbinden is het nieuwe Ondernemerspaspoort. Ondernemend Altena is zo dus niet alleen virtueel of feitelijk, maar ook on paper zichtbaar. Elk lid van de ondernemersgroep kan een korte en krachtige samenvatting van zijn of haar LinkedIn-profiel plaatsen. Deze beslaat een kwart pagina en omvat een korte 'pitch', uw portretfoto, het bedrijfslogo en de contactgegevens. In samenwerking met Ondernemend Altena optimaliseert u dit paspoort.

www.OndernemendAltena.nl

(Advertorial)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.