vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

CDA dankt haar kiezers

24 maart 2014 (door AalburgNet)

AALBURG -  (Ingezonden mededeling) Beste inwoners van Aalburg,

De verkiezingen zijn weer achter de rug en de definitieve zetelverdeling is bekend.  Na een hertelling heeft Ideaalburg een tweede zetel bemachtigd ten koste van de B.A.B.. Een felicitatie waard. Voor het overige is alles hetzelfde gebleven. Felicitaties gaan ook uit naar de SGP die met ruime voorsprong de grootste partij van Aalburg is gebleven. Wat dit allemaal gaat betekenen voor een mogelijke coalitie zal de komende weken snel blijken verwacht ik.
Voor mij waren dit de eerste verkiezingen waar ik actief aan heb deelgenomen. Ik kijk met plezier terug op een intensief half jaar waarin  we als CDA Aalburg op allerlei manieren mensen hebben proberen te betrekken bij de lokale politiek. Facebook, pubquiz, diverse bezoeken, web-advertenties, blogs, flyeren, markten, eitjesactie, Oké FM, debatten, persoonlijke brief etc. etc.

En gelukkig heeft het een positief resultaat gehad. Als lokale CDA afdeling zijn we er in geslaagd om onze drie zetels vast te houden. Drie zetels die we de komende vier jaar zo optimaal mogelijk gaan inzetten om voor goede zorg, goede voorzieningen en een goed woon- , werkklimaat in Aalburg.
Als ik eerlijk ben waren het best spannende tijden. Als nieuwkomer in de lokale politiek moet je bekend zien te worden in de gehele gemeente. Dat is deels gelukt. In de meeste dorpen zag dat het CDA Aalburg een beperkt aantal stemmen heeft verloren. Genderen is hierop een positieve uitzondering.  Daar ben ik, als inwoner van Genderen, erg blij mee en dankbaar voor. Ruim 1 op de 3 inwoners van Genderen heeft het vertrouwen uitgesproken in het CDA Aalburg. We zijn hier met ruim twintig (!!) procent gegroeid.  Dat voelt voor mij persoonlijk als een zeer  grote steun in de rug. Tegelijkertijd geeft het een stuk verantwoordelijkheid die we als CDA Aalburg zo goed mogelijk gaan proberen in te vullen.
Voor dit vertrouwen wil ik u en jullie, ook namens de andere fractiegenoten, via deze weg hartelijk danken. Uiteraard gaat deze dank ook uit naar alle kiezers uit de andere kernen die op het CDA Aalburg hebben gestemd.

Wij zullen u en jullie de komende periode actief blijven bestoken met nieuws , vragen en bezoekjes. Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn dan kunt u ons uiteraard altijd bereiken.
Dit kan via arnobouman365@gmail.com. Maar uiteraard kan dit ook  in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groeten,

Arno Bouman

Lees meer over:

politiek cda
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.