Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Wim Vink uit Meeuwen blijft landelijk nieuws'
18mrt 2014

Wim Vink uit Meeuwen blijft landelijk nieuws

MEEUWEN - Wim Vink, de man die het helemaal heeft gehad met KPN, blijft landelijk nieuws. Na Weekblad Elsevier besteedde ook Hart van Nederland (SBS6) gisteren aandacht aan de kabelaar. Vink graaft op eigen houtje negen kilometer sleuf om daarin zijn eigen glasvezelkabel te deponeren. KPN laat hem in de steek, meent hij.

Aandacht voor zijn actie werd als eerste gegeven door Omroep Brabant, direct gevolgd door de lokale media. BNN schoof aan, alsook Powned die een fanatiek gravende Vink in beeld bracht.

Stunt

Op Facebook en Twitter wordt overigens hardop getwijfeld of de actie van de Meeuwenaar niet een simpele stunt is om publiciteit te genereren.

Stunt of niet, aandacht krijgt de  Meeuwenaar in ieder geval. Of KPN al gereageerd heeft is niet bekend. De telecomreus is het mikpunt van zijn boosheid. Vink heeft nauwelijks een bruikbaar signaal en KPN doet daar naar zijn zeggen helemaal niets aan. Daarom begon de ondernemer zelf maar. Het is per slot van rekening maar 9 kilometer  naar de Heusdense brug. Daar wacht zijn aansluiting.

Ondernemers

Inmiddels heeft een groep ondernemers de koppen bij elkaar gestoken om glasvezel in Aalburg te realiseren nu het Optimaas-initiatief het niet lijkt te gaan halen. Voor 31 maart moet 55% van de Aalburgers lid zijn van het burgerinitiatief. Twintig procent zou op dit moment over de streep zijn.

KLIK hier voor de reportage op SBS6, Hart van Nederland.

(Archieffoto: Wim Vink - midden.)Deel dit bericht met je vrienden!