vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

ChristenUnie fietst 7 dorpentocht

28 februari 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - Sportief wordt een aanvullend kernwoord voor de ChristenUnie. Zaterdag 1 maart fietst de partij door de zeven kernen van Aalburg. Wie mee wil doen kan opstappen. Sportief… Het blijkt ook een aanvullend S-kernpunt te zijn naast de zeven van het  verkiezingsprogramma. 

    Sober: Een verantwoord financieel beleid met lage lasten voor inwoners.
    Slim: Behoud van voorzieningen als scholen en dorpshuizen in kleine dorpen.
    Samen sociaal: Ruimhartige zorg voor mensen die het nodig hebben.
    Schoon: Duurzaam zorgen voor onze prachtige leefomgeving.
    Straight: Eerlijke en duidelijke regels die voor iedereen hetzelfde zijn.
    Solide: Een solide en betrokken gemeentebestuur in de regio.
    Safe: Extra aandacht voor politie, ambulance en brandweer.

De politieke fietsgroep verzamelt zich zaterdag 1 maart om 09.15 uur bij de Broeksestraat  23 in Babyloniënbroek, bij het plakbord. Iedereen is van harte welkom om mee te fietsen of de fietsgroep te ontvangen in Wijk en Aalburg, waar men omstreeks 12.00 uur weer verwacht te arriveren.

Fiets als campagnemiddel
ChristenUnie Aalburg laat weten: 'Op deze fietstocht komen een aantal kernwoorden samen. Het is goed om te genieten van de schoonheid van Aalburg. Dit geld voor het landschap, de natuur maar ook de prachtige monumenten die we kennen, de poëzieroute, de wandel en fietspaden.
Het is niet voor niets dat we kiezen voor de fiets als campagnemiddel. Zo kunnen we gelijk letten op de veiligheid. Hoe safe zijn onze kinderen als ze op weg gaan naar school of naar hun sportclub. Welke projecten zijn de afgelopen periode gerealiseerd, wat krijg je voor elkaar met een solide bestuur en een lange politieke adem. Aan de kwaliteit van de wegen kunnen we wel zien dat het ook de afgelopen tijd sober was. Er is een inhaalslag gemaakt, maar er is te weinig geld om alles in één keer aan te pakken, en dat is ook niet nodig.Toch zijn er ook mooie verbeteringen. Denk aan het fietspad bij Genderen.'

(Foto Aalburg.net)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.