donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Hart van Aalburg krijgt er nieuwe winkels bij

27 februari 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - 'Hart van Aalburg pleegt trendbreuk!' Met deze uitroep reageert CIGO Lucas uit Wijk en Aalburg op de positieve ontwikkelingen die er momenteel aan de Markt gaande zijn. Na lange tijden van leegstand, betrekken nieuwe ondernemers de leegstaande panden. René Lucas is er in ieder geval blij mee.

De positieve beweging voorwaarts werd een enige tijd geleden ingezet met de opening van speelgoedwinkel Top1Toys en Drogisterij VICI aan de Galerij, midden in het Hart van Aalburg. Met de aanstaande komst van een nieuwe Marskramer, Pet’s Place en een herenmodezaak pleegt Hart van Aalburg momenteel een grote trendbreuk in winkeliersland, aldus Lucas. 'Daar waar winkelstraten overwegend leger worden is het Hart van Aalburg met de komst van bovengenoemde winkels nagenoeg weer helemaal gevuld. Van de nog twee beschikbare winkelpanden wordt er over één momenteel ook nog onderhandeld.'

Regionaal
Met het huidige aanbod heeft het Hart van Aalburg - de benaming van de winkels aan en rond de Markt - inmiddels werkelijk alles te bieden wat je van een winkelcentrum mag verwachten. Met de nieuwe aanwinsten biedt het lokale winkelcentrum zelfs de regio een functie, meent Lucas.

(Foto: Lege winkels aan de Markt. Lokale winkeliers hebben hun uitingen achter de etalageruit gehangen, om de lege aanblik wat op te fleuren. Binnenkort is dat dus anders.... Foto Aalburg.net)

Lees meer over:

cigo lucas markt Winkels leegstand
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.