Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Ingewikkeld Veens speelt Optimaas: humor over glasvezel'
28jan 2014

Ingewikkeld Veens speelt Optimaas: humor over glasvezel

AALBURG - Toneelgroep Ingewikkeld Veens speelt Optimaas. Humor over glasvezel. In een brandnieuwe video laten de spelers van de Veense lokale toneelgroep zien hoe zij denken over Optimaas, wat glasvezel is, wat je ermee kunt, de kosten, gortdroge humor  ('Het is wat duurder.' 'Dat is het voor jou al gauw.'), de 'moeleke papiere...' Het komt allemaal voorbij. Een leuke, frisse video uit het (Veense) leven gegrepen.

Joop Lankhaar uit Genderen tekende voor de registratie.

Optimaas
Optimaas is het initiatief van een aantal Aalburgers dat zich inzet voor een nieuw glasvezelnetwerk in Aalburg onder het motto: 'Van allemaal. Voor iedereen.' Voorwaarde is dat 55% van de Aalburgers mee doet. Optimaas timmert hiermee aan de weg tot 31 maart 2014.

Ingewikkeld Veens
Tijdens de Feestweek in Veen vorig jaar trad de groep voor het eerst op met een klucht in drie bedrijven. Sindsdien verschijnen de spelers met enige regelmaat ten tonele. Zo leverde Ingewikkeld ... ook een komische bijdrage tijdens de afgelopen nieuwjaarsreceptie in het Aalburgse gemeentehuis óver het gemeentehuis. De burgemeester en de ambtenaren werden hierbij luchtig op de hak genomen.

toneelveen@hotmail.com

(Foto uit de video - Van links naar rechts: Brenda van Roosmalen, Arno uithoven, Anja Uithoven, Shirley van Vuren, Tonnie Scherff,  Bert Duister)

 Deel dit bericht met je vrienden!