vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

WAVO/!Go zestig jaar

22 januari 2014 (door AalburgNet)

ALTENAGEMEENTEN - In een overvolle zaal openden Jan Peters, voorzitter van WAVA en Egbert Lichtenberg, algemeen directeur, op 21 januari jl. De Museumkamer ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum van WAVA/!GO. Onder de aanwezigen medewerkers, partnerbedrijven, burgemeester en wethouders uit de deelnemende gemeenten Aalburg, Drimmelen, Oosterhout, Geertruidenberg, Werkendam en Woudrichem. De happening zelf vond plaats in Oosterhout.

Met het openen van De Museumkamer ging het jubileumjaar van WAVA/!GO feestelijk van start. Lichtenberg memoreerde in zijn toespraak over 60 jaar WAVA/!GO. Zestig jaar geleden werd gestart met de sociale werkvoorziening met als doel mensen werk te bieden. In zestig jaar is het bedrijf uitgegroeid naar een professioneel mensontwikkelbedrijf. Het komende jubileumjaar worden diverse activiteiten in de deelnemende gemeenten georganiseerd en op 18 september 2014 vindt een event plaats.

Samen vieren
Het jubileum werd ook samen met de medewerkers werkzaam in de regio gevierd. Medewerkers bezorgden de feestelijke cup cakes bij de collega’s op de diverse locaties. De zes deelnemende gemeenten werden ook niet vergeten, medewerkers van !GO serveerden cupcakes bij de collegevergaderingen.

Museumkamer open
De Museumkamer is een unieke plek waar alles over de afgelopen zestig jaar wordt getoond. De Museumkamer is een jaar lang voor iedereen toegankelijk op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur. Op afspraak zijn groepen ook van harte welkom voor een bezoek aan de museumkamer en een rondleiding door het bedrijf. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met WAVA, Hans van den Berg,  0162 - 374 000.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.