vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Hermen Vreugdehil inspreker Statencommissie

16 januari 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - Provinciale Staten van Noord-Brabant stellen de komende maand de nieuwe verordening ruimte vast. Een van de onderdelen van de verordening is de regelgeving ten aanzien van de veehouderij.

Namens de drie gemeenten in het Land van Heusden en Altena zal wethouder Hermen Vreugdenhil samen met een aantal agrarische ondernemers op vrijdag 17 januari a.s. aanstaande inspreken tijdens de vergadering van de Statencommissie. Hieraan voorafgaand is er een gesprek gepland tussen de agrarische ondernemers uit het Land van Heusden en Altena en diverse Statenleden.

Signaal
Met het gezamenlijke optreden van de gemeenten en de agrarische sector willen de gemeenten een duidelijk signaal afgeven aan Provinciale Staten. Hermen Vreugdenhil:“wij werken in het Land van Heusden en Altena met elkaar aan een leefbaar, mooi en aantrekkelijke platteland met volop ruimte voor de agrarische sector”. “Vanuit het afgelopen jaar zijn er tal van goede voorbeelden te noemen, waardoor er door samenwerking veel is bereikt.. Wij laten in ons gebied zien dat we het vertrouwen waard zijn en niet geconfronteerd moeten worden met als maar meer regels,” aldus Hermen Vreugdenhil.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.