vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Met de Bieb luisteren naar Mandela

21 december 2013 (door AalburgNet)

ALTENA - De Bieb Altena brengt een luister-cd uit met nieuws en info rond het overlijden van Nelson Mandela. Er is veel nieuws en achtergrondinformatie verschenen, maar vaak is dit geschreven nieuws en via de tv. Voor mensen met een visuele beperking is dit lastig.

Wie toch graag wil weten wat er allemaal verschenen is rondom deze historische figuur kan bij Bibliotheek Altena deze luister-cd lenen met daarop allerlei wetenwaardigheden, Mandela als symbool, zijn verblijf in de gevangenis en daarna in zijn villa, etcetera.

Deze zogenaamde daisy-cd, is te beluisteren met een daisyspeler, een handig en gemakkelijk te bedienen afluisterapparaat. Dit apparaat met de daisy-cd Mandela gratis ter kennismaking is te lenen bij Bibliotheek Altena (niet-leden op vertoon van identificatiebewijs).

Wie meer wil weten: Tryntsje van Vessem, tel. 0183-501983 of t.vanvessem@bibliotheekaltena.nl.
 
Aangepast lezen
Bibliotheek Altena heeft voor mensen die kennis willen maken met het Aangepast lezen een koffer te leen, waarin het ingenieuze afluisterapparaat, de zgn. daisyspeler, zit en enkele gesproken boeken. Voor zowel leden als niet-leden (op vertoon van een geldig identificatiebewijs) is deze koffer gedurende zes weken gratis te leen.
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.