zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Leden stellen kandidatenlijsten Progressief Altena vast

11 december 2013 (door AalburgNet)

ALTENA – De kandidatenlijsten van Progressief Altena voor de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem zijn afgelopen maandagavond tijdens de ledenvergadering vastgesteld. De leden stemden volmondig in met de voorgestelde lijsten.

Progressief Altena, waarin de Partij van de Arbeid, D66 en GroenLinks lokaal samenwerken wordt bij de komende gemeenteraadsverkiezingen vertegenwoordigd door een mix van ervaren mensen en nieuwkomers, afkomstig uit de verschillende ‘bloedgroepen’ die zijn te vinden binnen deze nieuwe progressieve partij. Heel bewust presenteert Progressief Altena (PA) de drie lijsten als één geheel,  PA is immers de enige partij die echt op de schaal van Altena werkt en straks ook een verkiezingsprogramma voor de streek zal presenteren.' Altena is voor ons één geheel, een eiland waar we trots op zijn en met elkaar verder aan willen bouwen.'

Samenstelling
Kees de Waal voert de lijst aan in Aalburg. Marian van der Wal is de nummer twee.  Herman van Krieken op plaats drie, op nummer 4 staat Arie Versteeg.
De lijst van Werkendam wordt aangevoerd door lijsttrekker Corine Verweij. Op 2 staat Anne Nieuwenhuis. Eerste nieuwkomer op de lijst is Christian Alderliesten. Op vier staat Marjan den Bok. Op vijf en zes staan Ed den Besten en Henk Admiraal.
Lijsttrekker voor Woudrichem is nieuwkomer Paula Jorritsma. Op nummer 2 is gekozen voor IJm Baks. Bart Verkade op nummer 3 is ook een nieuw gezicht. Nummer 4 op de Woudrichemse kandidatenlijst is Wim Kant met Peter de Knegt op nummer 5. Als fractieduwer en ombudsman is plaats 6 voor Joost Kant.

Lees hier verder....

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.