Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Werkgroepen Optimaas krijgen trainingsavond'
20nov 2013

Werkgroepen Optimaas krijgen trainingsavond

EETHEN – Dinsdagavond organiseerde Optimaas een informatieavond voor de breedbandvrijwilligersgroep. Opzet was de werkgroepen te trainen en van info te voorzien over het nieuwe glasvezelnetwerk. In mogelijke contacten met vragenstellers kunnen ook zij dan de mensen van goede antwoorden voorzien. 55% van de Aalburgers moet meedoen. Anders gaat het breedbandproject  voor Aalburg niet door.

Ook de dienstenaanbieders Solcon, Canal Digitaal en voor de zakelijke markt X2COM waren aanwezig. Zij informeerden de aanwezigen over hun dienstverlening en mogelijkheden binnen het aan te leggen glasvezelnetwerk.

Vragen
Deze avond borrelden al allerlei vragen op. Deze en een groot aantal andere (eerder gestelde) vragen worden gebundeld op een zogenaamd Frequently Asked Questions-pagina (FAQ). Aan de hand van deze pagina kunnen mensen hun vragen nagaan en zoeken naar het passende antwoord. Nieuwe vragen en antwoorden worden steeds bijgewerkt op Optimaas.nl. Los daarvan is iedereen van harte wlkom op de komende infromatieavonden. De data staan in De Agenda op aalburg.net.

Op www.Optimaas.nl zijn de verschillende aanbieders en hun pakketten te vergelijken. Er wordt onderscheid gemaakt tussen concumentenaanbod en bedrijvenaanbod.

(Foto Joop Lankhaar)Deel dit bericht met je vrienden!