Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Optimaas rolt breedband uit'
14nov 2013

Optimaas rolt breedband uit

AALBURG - In de afgelopen periode heeft u vast al gehoord van de plannen voor een gemeentedekkend breedbandnetwerk in Aalburg. Na intensieve voorbereidingen onderzoekt de Cooperaite i.o. of er voldoende belangstelling is voor de aanleg van een nieuw glasvezelnetwerk. In een paginagroot artikel in Weekblad Het Kontakt van deze week laat Optimaas weten:

'Via een prijsvraag is de naam van de nieuwe coöperatie ‘Optimaas’ met de slogan ‘Transparant breedband in eigen hand’ tot stand gekomen. Onder deze naam informeren wij u de komende periode uitgebreid over alle voordelen van de coöperatie, een nieuw lokaal en eigen glasvezelnetwerk en over de diensten die we gaan bieden. Via dit nieuwe netwerk met een open structuur kan iedere aanbieder, groot en klein, tegen dezelfde voorwaarden diensten aanbieden. Om het voor u overzichtelijk te houden, starten we voor particulieren met twee aanbieders van internet, telefonie en televisie: Solcon en CanalDigitaal. Solcon is door de  consumentenbond gekozen als beste internet service provider sinds 2012. CanalDigitaal heeft volgens de
Consumentenbond de beste HD-kwaliteit en een ruime keuze aan innovatieve diensten van hoge kwaliteit.

Informatiepakket
Binnenkort ontvangt u een informatiepakket met details over diensten, kosten en met data van  informatieavonden. Ook vindt u hierin bij welke winkels in Aalburg u terecht kunt voor meer informatie en hoe u zich kunt aanmelden. Optimaas hoopt u vóór 1 januari 2014 te verwelkomen als lid om zo snel mogelijk van het glasvezelnetwerk gebruik te kunnen maken.

Vrijwilligers
Inmiddels is een projectteam van vrijwilligers samengesteld. Als u ook geïnteresseerd bent om als  vrijwilliger dit team te versterken, laat ons dat dan weten via vrijwilliger@optimaas.nl. (Weekblad Het Kontakt)

Lees hier de papieren versie...Deel dit bericht met je vrienden!