woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Van Helden doet stapje terug bij verkiezingen 2014

28 oktober 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Gemeenteraadslid Gerben van Helden gaat niet verder als raadslid na de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014

De functie van raadslid is moeilijk te combineren met zijn werk. Daarnaast hoopt Van Helden eind november vader te worden en wil hij meer tijd vrij maken voor zijn priveleven. Van Helden is raadslid sinds september 2009 en was in de periode van 2006 tot 2009 burgerlid. Hij zal wel actief betrokken blijven bij de ChristenUnie.
 
Als bestuur van ChristenUnie Aalburg danken wij Gerben voor zijn inzet.  Gerben heeft zich met name sterk gemaakt voor goede zorg, veiligheid en het armoedebeleid. Op die manier heeft hij het Christelijk-sociale geluid van de ChristenUnie laten horen in de Aalburgse gemeenteraad. Wij zijn blij dat hij zich wil blijven inzetten voor de ChristenUnie en wensen hem de komende maanden als raadslid nog veel wijsheid toe.
 
Maandag 4 november is de ledenvergadering van de ChristenUnie en dan zal de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2014 vast worden gesteld. Van Helden zal als lijstduwer op de kieslijst staan.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.