donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Bieb Altena deelt uit

23 oktober 2013 (door AalburgNet)

ALTENA - Erik of het klein insectenboek van Godfried Bomans is het boek van Nederland Leest 2013. In november deelt Bibliotheek Altena dit boek gratis uit aan alle volwassen leden.

Biebpashouders kunnen in dezelfde periode ook meedoen aan een krasactie met aantrekkelijke prijzen. En zij kunnen op 30 november met het boek gratis naar Naturalis.
 
Nederland Leest is de grootste nationale leescampagne, die lezen en praten over hetzelfde boek stimuleert door honderdduizenden boeken gratis uit te delen. De Brabantse bibliotheken doen daar dit jaar nog een schepje bovenop. Tijdens de campagne zijn er voor biebpashouders mooie prijzen te winnen, zoals een goed gevulde biebbox ter waarde van 100 euro of museumkaartjes voor de hele familie. Bij het gratis boek ontvangen volwassen leden een boekenlegger met een unieke krascode. Op voordeelmetjebiebpas.nl kunnen leden direct zien of de code in de prijzen valt.
 
Minicruise
Iedere boekenlegger bevat bovendien een coupon voor een gratis driedaagse minicruise voor één persoon met DFDS Seaways naar het Engelse Newcastle. Newcastle staat bekend om de diverse musea, het winkelen en het Harry Potter kasteel dat net iets buiten de stad ligt.
 
Deelname aan de actie is uitsluitend voor Bibliotheekleden van 18 jaar en ouder. Kijk op www.voordeelmetjebiebpas.nl voor meer informatie en een overzicht van de voorwaarden.

Lees meer over:

bieb altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.