donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Stemming Ondernemende Vrouw stijgt naar hype-hoogte

21 augustus 2013 (door AalburgNet)

ALTENA: Dinsdagmorgen (20-8) om 9:00 uur ging de 'stembus' voor de titel Dé Ondernemende Vrouw van Atlena 2013' open. Diezelfde avond rond de klok van 22:30 uur ging de website waar gestemd kon worden 'plat' vanwege het grote aantal bezoekers. Op de social media tuimelen de reacties om  toch maar op dé favoriete kandidaat te stemmen over elkaar heen. Er wordt stevig aan getrokken.

Ook mobiliseren diverse kandidaten hun achterban. Er worden inmiddels zelfs posters ontworpen en gedrukt! Het is een kwestie van tijd en ze verschijnen in het straatbeeld... Dé Ondernemende Vrouw van Altena krijgt hype-achtige trekjes. Want wat te denken van deze, waar een genomineerde kandidate via Twitter laat weten: 'Lol, kan in Woerkum de straat niet op zonder aangesproken te worden op de nominatie... dankzij @piet_hartman @hanviskie & @AltenaStedennet.' De term 'Battle of Altena' duikt op...

De stemplek op OndernemendAltena.nl kwam na de crash overigens snel weer in de lucht en sindsdien wordt er weer volop gestemd. Dat kan tot en met 5 september worden via www.OndernemendAltena.nl/vrouwen

Titel
De tien vrouwen die eerder genomineerd zijn dingen mee naar de prestigieuze titel. De winnaar wordt zaterdag 7 september bekend gemaakt in Veen tijdens de vijfde etappe van de Holland Ladies Tour.

De namen van genomineerden en dergelijke zijn te vinden in DIT artikel...

Holland Ladies Tour
In september vindt alweer de zestiende editie plaats van de Holland Ladies Tour. Tijdens deze bijzondere dag op 7 september komen overheid, ondernemers, sporters en vrijwilligers bij elkaar voor de vijfde rit van de Holland Ladies Tour: van Zaltbommel naar Veen. Spanning, entertainment en plezier zijn de sleutelfactoren voor deze Holland Ladies Tour, waar dames centraal staan.

Kijk ook in De Agenda op Aalburg.net...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.