vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Bulgarije-project Hervormd Aalburg zinvol

13 augustus 2013 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - De vrijwilligers uit het Bulgarije-project van Hervormd Aalburg kijken terug op twee fantastische weken in Stara Zagora en Plovdiv. In de twee weeshuizen Teofano Popova en Nezebravka verrichte het klusteam "wonderen." De kelder van Teofano is omgetoverd tot een heuse fitnessruimte en één van de afdelingen van Nezebravka werd volledig gerenoveerd: "Mooie pastelkleuren op de muren en laminaat op de vloeren maken de kamers tot een oase voor de kinderen."

De kinderen kregen van het kinderteam bijbelverhalen te horen. De plaatselijke kerk, de Zionschurch, leverde medewerkers. Hervormd Aalburg laat weten: "Verder kregen we medewerking van vijf dames van een plaatselijk college in het kader van een uitwisselingsproject van de Europese Unie. Met hulp van al deze fantastische mensen konden we gesprekken voeren met de kinderen."

Het team dankt iedereen voor alle gulle giften, die het mogelijk maakten om bouwmaterialen te kopen en spullen voor het kinderwerk. "We zijn ook heel dankbaar voor uw gebeden. De Zionschurch en de Church of God, ons kerkelijke netwerk in Stara Zagora, hebben beloofd om onze kerk in hun gebeden op te dragen.  Wij van onze kant hebben dezelfde belofte gedaan. We hopen dit project nog vele jaren te kunnen continueren."

Op de website www.tabithabulgaria.org en op Facebook zijn foto's te bekijken van de afgelopen weken en is meer informatie vinden over het project "different but friends/youth in action."

Lees meer over:

bulgarije hervormd
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.