donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Veel (media) aandacht voor overval bedrijfspand Wijk en Aalburg

1 augustus 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - De lafhartige overval gisteren op het bedrijfspand van Van der Pol aan de Wijksestraat in Wijk en Aalburg trok bijzonder veel aandacht. Niet alleen de (regionale) media berichtten allemaal (meer of minder) uitvoerig over het voorval, ook de belangstelling voor het artikel op Aalburg.net was explosief.

Het bericht trok op één enkele dag (30-7) welgeteld 5.683 (unieke) bezoekers naar het digitale marktplein van Aalburg. Een verdrievoudiging en daarmee een stevig record. Ook woensdag 31-7 - the day after - lagen de bezoekersaantallen op Aalburg.net opnieuw fors hoger dan normaal. Het artikel over de overval bleek wederom het meest 'favoriet.'

Grote belangstelling
Ook op Facebook kwam direct na het voorval een lawine aan reacties los van vrienden, bekenden en relaties die in diverse bewoordingen hun ongenoegen uitten over deze 'laffe' overval. Mensen wensten de overvallen ondernemer ook sterkte. Ook op Twitter ontbraken de reacties niet.

Overigens trekken de zogenaamde 112-berichten over het algemeen altijd een grote belangstelling, standaard meer dan de 'reguliere' berichten of het sportnieuws.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.