zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Cafetaria Happetap Leukste Snackbar van Aalburg

29 juli 2013 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - De achterliggende periode konden mensen stemmen op de site leukstesnackbar.nl op hun meest favouriete snackzaak. In Aalburg waren twee kanidaten in de race: Cafetaria Happetap uit Wijk en Aalburg en Snackbar Le Clerque uit Veen. Ee eerste heeft nu de gemeentelijke snackbarverkiezingen gewonnen.

Er zijn twee ranglijsten: één gebaseerd op het aantal stemmen en de tweede gebaseerd op het gemiddelde rapportcijfer. Bij het uitbrengen van een stem werd een rapportcijfer gevraagd voor vier criteria: sfeer, klantvriendelijkheid, presentatie en prijs/kwaliteit verhouding.

De snackbar met de meeste stemmen en de snackbar met de hoogste waarderingcijfers gaan door naar provincieronde. Er waren wel minimaal 50 stemmen nodig om gemeentewinnaar te kunnen worden en door te gaan naar de provincieronde. Daarin wordt gestreden om de titel van De Leukste Snackbar van de provincie.

Stemmen
De provincieronde duurt van 19 augustus tot en met 6 oktober 2013. Alle uitgebrachte stemmen tellen in de provincieronde gewoon mee, wel mag iedereen opnieuw één keer een stem uitbrengen in de provincieronde.

Uitslag

Naam                                Aantal stemmen    Cijfer
Cafetaria Happetap                        115            9,26
Snackbar Le Clerque                       89            9,17

Naam                                     Cijfer    Aantal stemmen
Cafetaria Happetap                 9,26                 115
Snackbar Le Clerque              9,17                   89

Beste Friet van Altena
Eerder scoorde Le Clerque uit Veen al goed in de AD Nationale Friettest. Maar liefst een 8.5. De snackbar uit Veen behaalde toen een negentiende plaats over all.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.