woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Bulgarije Kerk-drive voor goed doel

18 mei 2013 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Zaterdag 29 juni a.s. organiseert Werkgroep Bulgarije (Hervomd Aalburg) een eigen kerk-drive langs de kerk.

Tussen 17.00 - 19.00 uur is iedereen van harte welkom om zelf door deze kerk-drive te rijden, fietsen of lopen en een menu te bestellen en gelijk mee te nemen! Opgave via de kerkdrive  Er is een keuze uit drie menu's en één kindermenu. De opbrengst is voor de nieuwe kerk en Bulgarije.

"Dit jaar hebben we als werkgroep Bulgarije weer veel hooi op onze vork genomen. De laatste loodjes van de verbouwing in het eerste tehuis Theofano Popova zijn een feit, hier is nog een geldbedrag van € 13.250 voor nodig, dit hebben we bij elkaar."

Tehuis
Ook is er dit jaar een nieuw tehuis op ons pad gekomen, hier wonen kinderen van 3 tot 7 jaar, die doorstromen naar Theofano Popova. Dit nieuwe tehuis bestaat uit vier delen. We willen dit jaar het eerste deel aanpakken. Het is de bedoeling om deze ruimte te verbouwen tot een familiestructuur, zodat deze voldoet aan de Europese normen. Een leefruimte waar de kinderen alles doen, spelen slapen eten en douchen. Deze verbouwing is begroot op € 25.000.

"We zijn heel blij met de toezegging van “Als een Lopend Vuurtje”! Om de verbouwing helemaal af te maken hebben we daarnaast nog een begrotingstekort van zo’n € 8.000. Met acties en fondswerving proberen we als werkgroep het benodigde bedrag voor onze naasten in Bulgarije bij elkaar te krijgen. Een hele uitdaging! We hopen en bidden dat het begrote budget van € 25.000 bijeen gebracht zal worden. Helpt u ook mee!? Het rekeningnummer is 10.40.82.232."

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.