Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem '4G-netwerk en Paasschaatsen: 1 april'
02apr 2013

4G-netwerk en Paasschaatsen: 1 april

WIJK EN AALBURG - Velen hadden al het vermoeden, maar velen gingen er ook mee aan de haal. Het paasschaatsen, alsook het aangekondigde 'gratis' 4G-netwerk bleken geslaagde 1 april grappen. Deze werden geïniteerd door Digitaalburg en opgepakt door de redactie van Aalburg.net. Hierover was tussen beide redacties van tevoren overleg geweest.

Met name het aanbod van supersnelle internet, daar reaggerden veel mensen op. Dat mag blijken uit de reacties die op Tweede Paasdag binnenkwamen bij de redactie van Digitaalburg. Er waren tientallen aanvragen van mensen die wilde meedoen aan het onderzoek voor 4G internet in Aalburg. Volgens het bericht zouden 100 personen in aanmerking komen om gratis aan een proef voor het razendsnelle mobiele internet dat in sommige delen van Nederland al draait. Onder de inzenders waren zelfs ICT bedrijven en studenten die ICT studeren. Het e-mail adres waarop de mensen zich konden aanmelden was echter niet van KPN, maar van Digitaalburg.

Echte grap
Ook stond er een bericht op Digitaalburg en Aalburg.net dat het Paasschaatsen zou zijn op de ijsbaan in Wijk en Aalburg. En dat vanwege de aanhoudende vorst. Waarschijnlijk hadden de meeste bezoekers wel in de gaten dat het hier om dikke flauwekul ging. Deze grap was echter meer bedoeld om de aandacht van de werkelijke 1 aprilgrap af te leiden. Die manouvre blijkt uitstekend geslaagd.Deel dit bericht met je vrienden!