vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Fietstocht Aalburg Rond komt weer in de startblokken

15 februari 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Ondernemersvereniging (OV) Aalburg heeft alweer veel inschrijvingen binnen voor de fietstocht Aalburg Rond. Het belooft een mooie route te worden.

De inschrijftermijn voor de deelnemende ondernemers sluit 15 februari. Wie van de Aalburgse enterpreneurs nog mee wil doen moet snel reageren. Secretaris Pieter Duijzer: 'Als de route gemaakt is kunnen we u er niet meer tussen passen! U kunt het antwoordformulier inscannen en mailen naar info@ov-aalburg.nl, of het per post verzenden. Mailt u dan a.u.b. nog even dat uw andwoordformulier er aan komt.Geen antwoordformulier? Mail ons, dan zenden we u een blanco exemplaar."

Adverteren
Wie al ingeschreven is, ontvangt binnenkort een bevestiging van deelname en de tarieven voor het adverteren in het stempelboekje.
Als u wel heeft ingeschreven, maar voor eind februari geen bevestigingsmail heeft gekregen, mail het best even naar info@ov-aalburg.nl.
Lid
Als er ondernemers zijn die lid willen worden van Ondernemersvereniging Aalburg (lidmaatschap slechts 50 euro per jaar)? Mail dan even naar info@ov-aalburg.nl OV Aalburg neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. (Foto Hans Verbeek)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.