vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Yvonne de Vries: nominatie Beauty Award 2013

1 februari 2013 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Beauty Boutique Lalana aan de Maasdijk in Wijk en Aalburg is genomineerd voor de Beauty Award 2013. Dit is een initiatief van vakmagazine KOSMETIEK en Beauty Trade Professionals (BTP), toonaangevende partijen binnen de professionele schoonheidsbranche. Onder het motto 'Win voor jezelf, stem op Lalana' is eigenaresse Yvonne de Vries met een campagne begonnen om - voor de publieksprijs - zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Stemmen kan van 14 januari tot en met 8 februari 2013.

Yvonne over haar nominatie: 'Ik ben trots op het feit dat ik genomineerd ben voor de Beauty Award 2013 in de categorie beste schoonheidsspecialist van het jaar 2013 regio Zuid. Dat is Brabant, Limburg, Zeeland. Voorafgaand aan deze nominatie ben ik door de vakjury beoordeeld op verschillende aspecten zoals business, pr & marketing, opleidingen, commerciële vaardigheden, social media en vakinhoudelijke kennis. Naast het professionele vakmanschap is de zakelijke en commerciële kant van het vak erg belangrijk.' Vervolgens werd de beautysalon bezocht door een zogenaamde ‘Mystery Guest’, die haar beoordeelde op de kwaliteit die werd geleverd zoals de behandelingen, service, hygiëne en klantvriendelijkheid.
De eindronde bestaat tot slot uit een persoonlijk interview met de verschillende vakjuryleden. Die gesprekken vonden maandagmidag, 14 januari plaats.

Publieksprijs
Maar er is meer... Als onderdeel van de Beauty Award 2013 wordt er een publieksprijs uitgereikt. 'Mensen kunnen mij daarbij helpen door op mij te stemmen via www.beauty-award.nl. Met uw steun helpt u mij deze prijs binnen te slepen.' Dus Altena: masaal stemmen dan maar...! Want wie stemt op Yvonne de Vries van Beauty Boutique Lalana maakt kans op een make-over inclusief fotoshoot! Wie wil dat nu niet...? Bovendien betekent stemmen op Lalana steun geven aan het goede doel. Per stem doneert de boutique aan het Kankerfonds.

Waarom ben jij de winnaar van de publiekprijs (wat maakt jou en jouw salon zo bijzonder)?

"Wat mij als schoonheidsspecialiste zo bijzonder maakt is de kennis, kunde en bovenal de liefde en passie voor mijn vak. Door mijn perfectionistische instelling krijgen klanten de beste behandelingen, gericht op hun huidgesteldheid. Door het volgen van vele specialistische opleidingen is het kwaliteitsniveau hoog. De hoog aangeschreven behandelingen en producten in combinatie met mijn energie zorgen voor een prachtig resultaat. Door een goede band met mijn klant op te bouwen kan ik inspelen op de unieke persoon. Stelt u hoge eisen aan kwaliteit, kennis en vaardigheid?... dan bent u bij mij aan het juiste adres! Persoonlijk, met een professionele aanpak."

Lalana staat voor 'uiterlijke verzorging', maar ook voor 'huid' en 'beeldschoon'. Begrippen die natuurlijk prima passen bij haar beautysalon. "We dachten als naam eerst aan la lune, dat is de maan. Maar ja, als die schijnt zijn we natuurlijk niet met verzorging bezig", lacht ze. "Bovendien zijn we met de naam Lalana uniek in Nederland."

Uitslag
Op maandag 4 maart 2013 worden de winnaars bekend gemaakt tijdens een spectaculaire en feestelijke avond in Studio 21 te Hilversum. Kijk voor meer informatie op www.beauty-award.nl

Bezoek ook de website van Yvonne de Vries: Beauty Boutique Lalana.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.