Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Na KPN ook storing bij Ziggo'
04jan 2013

Na KPN ook storing bij Ziggo

AALBURG - Heeft KPN ook te kampen met allerlei zend- en ontvangstongemakken, gisteravond voegde exploitant Ziggo zich ook in dat - voor velen bedenkelijke - rijtje.

Vanaf een uur of zeven 's avonds tot en met de volgende dag (vandaag 14.45 uur) bleef een groot deel van Aalburg verstoken van de (digitale) signalen van Ziggo. De storing zou een zevental uur gaan duren. De site liet op enig moment weten: "Diensten werken niet door kabelschade Er is kabelschade in uw wijk. Onze radio-, televisie-, internet- en telefoniediensten zijn op dit moment niet beschikbaar. Er wordt gewerkt aan een oplossing. We kunnen helaas niet aangeven wat de verwachte oplostijd is. Onze excuses voor het ongemak."

Catastrofe
Op Facebook en Twitter verschenen veel reacties van mensen die meer dan stevig 'baalden' geen tv en/of internet meer te hebben. Enkelen bleken werkelijk om het hand te zitten toen er geen tv gekeken kon worden.

Hoe moet dat dan als zich werkelijk een (échte) catastrofe aandient, vragen wij ons hier op de redactie af... Hoe reagen wij dan? Wie het weet mag het zeggen... En voor dit soort tijdelijke ongemakken adviseren wij hier: samen een kaartavondje beleggen, een goed gesprek voeren of eens sámen de afwas doen...?Deel dit bericht met je vrienden!