vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Maandag gaat het Hoeksteentje open

4 januari 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Aanstaande maandag opent Peuterspeelzaalgroep Het Hoeksteentje haar deuren aan de Kerkverreweide 61 in Wijk en Aalburg. Het Hoeksteentje heeft een christelijke identiteit en is onderdeel van peuterspeelzaal ‘t Spektakel in Wijk en Aalburg. 

Kinderen krijgen bij Het Hoeksteentje alle ruimte om samen te spelen en te groeien in een educatief uitdagende omgeving. Zowel binnen als buiten is er divers spelmateriaal aanwezig afgestemd op kinderen van 2 tot 4 jaar. De enthousiaste en vakkundige pedagogisch medewerkers hebben alle individuele aandacht voor de talenten van elk kind.

Bijbel centraal
Uniek bij het Hoeksteentje is dat Bijbelse normen en waarden centraal staan. Zo wordt de dag begonnen met een Bijbelverhaal en een gebed. Daarna is er een afwisselend activiteitenprogramma en wordt de ochtend afgesloten met een dankgebed. Ook worden de christelijke feestdagen gevierd.

Peuterspeelzaalgroep Het Hoeksteentje is geopend op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 8.30 tot 11.30 uur. De peuterspeelzaal werkt met een zogenaamde blokindeling wat wil zeggen dat de kinderen twee vaste dagdelen komen spelen. 

Peuterspeelzaal het Hoeksteentje
Kerkverreweide 61
4261LL Wijk en Aalburg
Tel. 0416-692101

Unitmanager: Wendy Kragt
E-mail: wkragt@kober.nl
Werkdagen: ma, di, wo, do, vr  
www.kober.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.