Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Aalburg.net wenst iedereen een topjaar!'
24dec 2012

Aalburg.net wenst iedereen een topjaar!

ALTENA - Het jaar 2012 is ten einde. Stedennet Altena - de optelsom van de drie digitale marktpleinen Aalburg.net, Werkendam.net en Woudrichem.net - mocht het afgelopen jaar opnieuw vele bezoekers méér begroeten. Sinds de start van Aalburg.net in 2009, in 2010 gevolgd door Werkendam.net, met Woudrichem.net als hekkensluiter in 2011, groeien de digitale marktpleinen zeer gestaag. Daar is de redactie heel blij mee.
Ook leverden steeds meer mensen nieuws, wetenswaardigheden, foto's en/of agenda-items aan. Conclusie: de weg is gevonden en Stedennet Altena kwam in 2012 heel stevig op de (regionale) kaart.

Ook in 2013 willen wij daarom de regio (blijven) bedienen onder het motto: Alles over...

Ook het businessnetwerk Open Coffee Altena - gemasterd door Stedennet Altena - mocht een ongekend succes worden! B2B met koffie als brandstof. Met de start in Woudrichem (december 2011) bij Kookstudio Heerlijk & Eerlijk werd de netwerkmeeting - in minder dan een jaar tijd - een gewaardeerd begrip in de (wijde) regio.

Voor 2013 is de Coffee-agenda weer volledig gevuld, met in mei 2013 een speciaal - uniek! - ondernemers event. U gaat daar over horen...
Onder de noemer 'Ondernemend Altena' worden grenzen verlegd. Netwerken, zoeken naar win-win-situaties, gunnen, samenwerken. Het bood echt andere perspectieven, zo was onze ervaring in 2012.

Daarom wenst de redactie van Aalburg.net, Werkendam.net en Woudrichem.net iedereen een goed 2013...
 Deel dit bericht met je vrienden!