donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Maarten den Bok uit Aalburg overduidelijke winnaar Wervelwind-spel

19 november 2012 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Een week geleden, tijdens de afgelopen Bedrijvenmarkt Aalburg in d'Alburcht, konden bezoekers in de stand van VH ADVIES meedoen aan het zogenaamde Wervelwind-spel. In een grote cilinder wervelden letterlijk stapels bankbiljetten rond. De grote truc was het totaalbedrag van het rondwaaiende geld te schatten: een lastig klusje. Veel mensen waagden niettemin een gokje.

De meeste deelnemers kwamen letterlijk niet verder dan een gokje, want zij bleven met hun schatting ver onder het werkelijke bedrag van 5775,00 euro. Alleen Maarten den Bok uit de Vogelenzang uit Wijk en Aalburg zat er als enige écht vlakbij. Met een verschil van maar 25 euro werd hij dan ook de glansrijke winnaar van de Samsung Galaxy Tablet 10.2. Den Bok kwam uit op 5.7750,00. Een fraaie prestatie.

Verhinderd
Afgelopen vrijdagmorgen kreeg Den Bok de prijs uitgereikt uit handen van de tweehoofdige directie van VH ADVIES aan de Kortestraat, Peter van Veldhoven (links op de foto) en Jeroen Simons. Althans, zijn vrouw kreeg de prijs... Zelfs was hij verhinderd vanwege zijn werk. Dat was geen probleem, want zijn echtgenote nam met alle genoegen de felbegeerde prijs graag in ontvangst. Jeroen Simons na afloop: 'Naar alle waarschijnlijkheid zal mevrouw Den Bok meer gebruik gaan maken van de tablet dan haar man. Hoe het ook zij, wij wensen hen veel plezier met de prijs!' (Foto VH ADVIES)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.