dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

OV Aalburg start met traditionele actie in nieuw jasje

16 november 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Geen Sint Nicolaasactie dit keer in Aalburg. Wel een Decemberactie: prachtig voor het publiek en goed voor de winkeliers. Na een groot aantal jaren van actievoeren rond de vijfde december achtte het bestuur van ondernemersvereniging (OV) Aalburg de tijd rijp de traditionele sinterklaasfestiviteit om te buigen naar een actie die meer de héle feestmaand omvat, onder de naam Decemberactie.

Het evenement loopt daarom nu van 19 november tot en met 15 december, waarbij het winkelend publiek - en da tis gebleven - diverse prijzen kunnen winnen. Maar liefst 21 ondernemers uit de verschillende kernen doen mee.

Verzoek
'Tijd voor iets anders is natuurlijk altijd goed,' meent voorzitter Hans Verbeek van OV Aalburg. Er zit echter ook een praktische reden achter de aanpassing. De actie kan nu eerder beginnen en is ook te koppelen aan de kerstperiode. 'Meerdere ondernemers hadden aangegeven dit prettig te vinden,' legt Verbeek uit.  'Een verzoek waar wij graag gehoor aan geven. Ook de consument heeft daar baat bij.'

In weekblad Het Kontakt verschijnt een paginagrote aankondiging van het hoe en wat van deze actie.

Wie meer wil weten kan ook kijken in de Meerdaagse Agenda op Aalburg.net.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.