vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

"Na vertrek Lijmbach modderen overige wethouders door"

6 november 2012 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - CDA-partijgenoot Wouter van Vliet reageert op zijn Facebook-pagina op het aftreden van collega Loes Lijmbach, met wie hij veel op heeft. BAB en SGP krijgen een veeg uit de pan, aan Spuijbroek en Van Luijk wordt hardop getwijfeld. 

"Aalburg gaat zware tijden tegemoet. In het college van B&W zat tot vandaag maar één wethouder met de kwaliteiten en capaciteiten die een wethouder moet hebben. De andere twee kunnen best sympatiek zijn, maar komen als wethouder veel te kort. Nu Loes Lijmbach haar besluit heeft genomen niet verder te kunnen breken er voor Aalburg zware tijden aan en wens ik Aalburg sterkte en onze burgemeester veel kennis en wijsheid toe als de overgebleven wethouders doormodderen. Of worden die er ook uitgewerkt door BAB en SGP? Kennelijk zijn "normen en waarden" in de politiek minder van belang.
Het zijn nog lang geen verkiezingen, maar ik hoop dat de niet kiezers beseffen dat hun stem invloed heeft op het welzijn van onze gemeente. Want dat heeft de SGP wel goed voor elkaar, ze hebben een trouw koor aan kiezers.
Loes, je bent een geweldig mens, een geweldig politica, Aalburg heeft je nodig, maar misschien ben je wel te goed voor deze gemeente. "Moeder overste" ik blijf achter je staan!" (Foto Facebookpagina Wouter van Vliet

Peiling
REAGEER ook via de Peiling op Aalburg.net en geef uw visie...  (direct onder 'Meest gelezen nieuws')

Wethouder Loes Lijmbach heeft medegedeeld dat zij haar functie als wethouder van Aalburg onmiddellijk neerlegt. Jan Spuijbroek en Jaap van Luijk moet nu ook aftreden.

 

* Ja, dat is nu onvermijdelijk, zo tonen zij leiderschap.

 

 

* Nee, het is voldoende nu Loes Lijmbach is vertrokken.

 

 

* Dit gedoe is allemaal overbodig, iedereen kan aanblijven.


Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.