donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Ad en Addy Kelfkens 50 jaar getrouwd

2 november 2012 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - 31 oktober. Dat was de dag dat Ad en Addy Kelfkens uit Wijk en Aalburg elkaar het ja-woord gaven. Weliswaar was dat vijftig jaar geleden, maar vandaag de dag is de huwelijksband nog steeds zo sterk als toen...

Beide echtelieden werden op hun gouden huwelijksdag rond 19.00 uur aangenaam verrast toen 'plotseling' Jeugd Brass Band Oefening & Uitspanning uit Wijk en Aalburg het woonerf opkwam en het echtpaar een heuse serenade bracht als cadeau van hun kinderen. Er werden drie nummers gespeeld. Natuurlijk ontbrak ook het welbekende  'Lang zullen ze leven' niet. Ad en Addy genoten zichtbaar.
Burgemeester Fons Naterop was eveneens van de partij en bracht het gouden bruidspaar zijn gelukwensen over mede namens het gemeentebestuur van Aalburg. Politieke spanningen of niet: de eerste burger zat kennelijk op zijn gemak, want hij bleef anderhalf uur bij het jubilerende paar op de koffie.

Receptie
In het bijzijn van kinderen, kleinkinderen, familie en goede vrienden vieren Ad en Addy Kelfkens later deze week hun heugelijke moment uitgebreid met een receptie. (Om 'Harense toestanden' te voorkomen wordt het adres van de feestzaal niet vermeld...)

De redactie van Aalburg.net schuift niettemin graag aan in de rij van feestvierders en feliciteert Ad en Addy Kelfkens van harte met deze gouden mijlpaal. (Foto D. Kelfkens)

Vieren
Ook iets te vieren? Laat het ons weten en wij maken er op Aalburg.net een leuk berichtje over...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.