vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Gelegenheidskoor krijgt vorm

17 oktober 2012 (door AalburgNet)

AALBURG -  Het gelegenheidskoor dat Hervormd Aalburg wil gaan vormen begint steeds meer vorm te krijgen. Inmiddels zijn er al veel aanmeldingen ontvangen van mensen die graag mee willen zingen. Hierbij doen wij nogmaals een oproep aan iedereen die van zingen houdt: geef je op en kom heerlijk meezingen in het nieuwe koor. Het is een gelegenheidskoor, wat betekent dat we geen vereniging zijn met wekelijkse repetitieavonden. We oefenen slechts enkele weken voordat een uitvoering op stapel staat. De allereerste uitvoering die we met het koor willen doen zal zijn op Eerste Kerstdag 25 december 2012 in de morgendienst.

De repetities voor de uitvoering starten op vrijdag 9 november van 19.30 tot 21.30 uur in de nieuwe kerk in Aalburg. De volgende repetities zullen steeds op vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur zijn op de volgende data: 16-11, 23-11, 30-11, 7-12 en 14-12. De generale repetitie zal zijn op donderdag 20 december a.s. van 19.30 tot 21.30 uur. Omdat we wel wat kosten maken (denk aan de dirigent, de muziek, het kopieerwerk etc.) vragen we een eenmalige bijdrage van € 10,- per persoon.

Aanmelden
Iedereen kan zich aanmelden tot 2 november a.s. Dit kan door een mail te sturen naar Anja de Kock via: kdekock@hetnet.nl. Zet daarin je naam en adresgegevens zodat we een contactenlijst kunnen aanleggen. Wie geen e-mail heeft, kan ook zijn gegevens in de brievenbus doen (Den Oudert 36, 4261 NC Wijk en Aalburg) of je telefonisch opgeven: 0416-693383.

"We vinden het geweldig als er zoveel mogelijk mensen meezingen, want hoe meer mensen, hoe mooier het klinkt! En het maakt niet uit hoe je zangkwaliteiten zijn of hoe oud of jong je bent, iedereen is welkom. Als laatste nog een oproep aan de mensen die zich al hebben opgegeven: willen jullie ook nog jullie gegevens doormailen aan Anja de Kock, zodat ook jullie gegevens compleet gemaakt kunnen worden in de contactlijst. Dan kunnen we voortaan iedereen persoonlijk op de hoogte houden via mail en/of post."

Lees meer over:

koor Hervormd Aalburg
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.