woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Werzaamheden Eethen

17 oktober 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Op maandag 22 oktober a.s. wordt de kruising De Korten Bruggert/ Raadhuistraat en aansluiting op de N283 vanwege werkzaamheden aan de nieuwe rotonde en de riolering voor circa drie weken, of zoveel korter als mogelijk is, afgesloten.

Op de N283 is de rotonde bij de C. Branderhorststraat de aansluiting voor het verkeer van en naar Eethen. Vanuit Drongelen wordt het doorgaande verkeer omgeleid via de nieuwe Steeg, hier wordt tijdelijk de sluis verwijderd. In Eethen wordt het verkeer van zuid naar noord naar de N283 omgeleidt via de A. vd Kolkstraat waar i.v.m. de smalle breedte tijdelijk een parkeerverbod is ingesteld. Verkeer vanaf de N283 naar het zuiden wordt via de C. Branderhorststraat geleid, hier is tijdelijk alleen éénrichtingsverkeer mogelijk.

Bomen rooien
Op 1 en 2 november worden er in de Raadhuisstraat bomen gerooid. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd tijdens de afsluiting van de Raadhuisstraat nabij de N283 door de provincie.

Als u nog nader informatie over de reconstructie N283.05 zoekt, kunt u die vinden op de website van de provincie Noord Brabant, of u kunt contact opnemen met Cees Thielen van de provincie Noord-Brabant via telefoonnummer 06-18303151. Hij is de directievoerder die het werk begeleidt. 

Te downloaden:

 

Lees meer over:

Werkzaamheden
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.