zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Tineke Bakker en Corine de Jong starten begrafenisverzorging

5 oktober 2012 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Vanaf 1 oktober 2012  zijn ze gestart, Tineke Bakker en Corine de Jong. Hun missie: begrafenisverzorging op respectvolle en zorgzame wijze.

Bakker en De Jong geven te kennen dat zij in de moeilijke periode rond een overlijden mensen willen begeleiden. Er moet dan immers veel worden geregeld en er moeten belangrijke keuzes worden gemaakt. Tineke: 'De woorden zorgzaam en zorgvuldig zijn voor ons de leidraad in onze begeleiding. Onze stijl van werken is persoonlijk, zorgzaam en betrokken. Wij maken ruimte en reserveren de tijd die nodig is om mensen goed te begeleiden." Beide ondernemers menen elkaar door hun kwaliteiten goed aan te vullen

Corine vervolgt: "Niet alle beslissingen hoeven direct te worden genomen. Omdat wij iedere dag persoonlijk contact met mensen hebben, scheppen wij de rust en openheid die nodig is. Wij denken met hen mee en adviseren waar nodig. Daarbij is het voor ons belangrijk goed te luisteren naar wat de wensen zijn."
Tineke Bakker en Corine de Jong Begrafenisverzorging geeft de nabestaanden zo het afscheid dat "recht doet aan de wensen van de overledene." (Foto Tineke Bakker en Corine de Jong)

Kijk voor meer informatie op: www.bakkerendejong.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.