zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Provincie zoekt oplossing voor langdurige werkzaamheden N267

12 september 2012 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - De Provincie Noord Brabant gaat deze week op zoek naar een oplossing om de overlast met betrekking tot de werkzaamheden aan de N267 zoveel mogelijk te beperken. Dat is het resultaat na een overleg tussen de provincie Noord Brabant, de ondernemersverenigingen van Aalburg en Heusden en de twee betrokken gemeenten Aalburg en Heusden.

Dat overleg kwam tot stand nadat er heel veel onrust was ontstaan over de duur van de werkzaamheden. De provincie en de aannemer wilden de N267 tussen Wijk en Aalburg en Drunen voor een periode van zes weken volledig afsluiten in de richting Drunen. Dat vonden de ondernemersverenigingen van Aalburg en Heusden, zeker gezien het aantal reacties wat bij hun was binnengekomen, onacceptabel. Gesteund door de wethouders van Aalburg en Heusden is er bij de provincie op aangedrongen te onderzoeken of de duur van de werkzaamheden verkort kunnen worden.

Afgesloten
In het weekend van 28 september zal de weg volledig worden afgesloten. In die periode zal het gedeelte tussen de Polstraat in Wijk en Aalburg en de afslag Heusden worden aangepakt. De belanghebbenden hebben er dan ook bij de provincie op aangedrongen om in elk geval dat gedeelte op te stellen zodat automobilisten via de afslag Heesbeen naar Heusden of Waalwijk kunnen. Beide gemeenten gaan daarvoor ook in overleg met de gemeente Waalwijk.

Aanstaande maandag zitten de partijen weer bij elkaar om te praten over wat de resultaten zijn van de diverse besprekingen. (OV Aalburg)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.