donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Bedrijvenmarkt Aalburg uitgelezen plek voor ontmoeting

5 september 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Op 9 en 10 november aanstaande organiseert OV Aalburg een bedrijvenmarkt. De locatie is d' Alburcht, aan de Perzikstraat in Wijk en Aalburg. De opzet is dat bedrijven zich presenteren aan bedrijven, maar ook de consument zal aan zijn trekken komen. Het bestuur van OV Aalburg denkt daarbij ook aan de kinderen.

Op de avond voorafgaand aan Bedrijvenmarkt Aalburg, dus donderdag 8 november, organiseert de vereniging in samenwerking met gemeente Aalburg de presentatie van het Economisch Manifest, dat door de gemeente opgesteld is en onder meer door OV Aalburg ondersteund wordt. OV Aalburg secretaris Pieter Duijzer: 'Het is de moeite waard om eens naar te komen luisteren. Er gebeurt veel met de economische ontwikkeling van Aalburg en (voor)genomen beslissingen zijn van invloed op uw bedrijf.'

Laagdrempelig
Het definitieve programma wordt op een nader tijdstip bekend gemaakt. Zeker is dat ook leerlingen van Het Willem (de business-klas) een aandeel zullen gaan hebben in de uitvoering van Bedrijvenmarkt Aalburg die van opzet informeel en laagdrempelig zal worden. Geen gelikte 'bling-bling'-stands, maar gewoon - op zijn Aalburgs - gezellige marktkramen vanwaaruit de ondernemers zich zullen presenteren aan collega's en het winkelend publiek. Ook AlteNU zal deze dagen van de partij zijn. De eerste aanmeldingen zijn al binnen, aldus het secretariaat van de lokale ondernemersvereniging.

Wie meer wil weten gaat naar www.ov-aalburg.nl of meldt zich via info@ov-aalburg.nl voor opgave of (nog) meer info.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.