dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

OV Aalburg zet nieuwe leden in de bloemen

29 augustus 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Ondernemersvereniging (OV) Aalburg zet voortaan haar nieuwe leden letterlijk in de bloemen, blij als men is met iedere aanmelding. Het allereerste boeket werd vanmiddag daarom door secretaris Pieter Duijzer persoonlijk overhandigd aan Yvonne de Vries van Beauty Boutique Lalana uit Wijk en Aalburg. Deze was blij verrast: 'Nou... harstikke leuk!'

Lalana staat voor 'uiterlijke verzorging', maar ook voor 'huid' en 'beeldschoon'. Begrippen die natuurlijk prima passen bij haar beautysalon. 'We dachten als naam eerst aan la lune, dat is de maan. Maar ja, als die schijnt zijn we natuurlijk niet met verzorging bezig', lacht ze. 'Bovendien zijn we met de naam Lalana uniek in Nederland.' Yvonne zit nu anderhalfjaar op haar stek aan de Maasdijk 205.

IJsboerderij ’t Boerenhof (Andel), Koopplein Altena (Rijswijk), Groene Winkel (Veen) en New Day Media (Meeuwen) zijn de andere nieuwe leden. Zij ontvingen hun fleurige attentie aan huis. Bij de boeketten was een kaartje gevoegd met de tekst: ‘Een b(l)oeiend lidmaatschap gewenst. Welkom! Ondernemersvereniging Aalburg – Altijd Ondernemend’. Nieuwe aanmeldingen worden voortaan geclusterd, iedereen krijgt een welkomstgroet en aan één nieuw lid wordt dan (random) het bloemetje persoonlijk overhandigd. Zo praktisch is OV Aalburg dan ook wel weer.

Charmeoffensief

Reden voor dit 'charmeoffensief' van de ondernemersvereniging uit Wijk en Aalburg is dat men meer wil zijn dan een club die "alleen maar een jaarlijke Sint Nicolaas- en een leuke fietsactie organiseert." Dat imago kleeft een beetje aan OV Aalburg, vindt het huidige, vernieuwde bestuur. Secretaris Duijzer: 'Op zich zijn dit prima initiatieven, wij houden ze ook vast, maar er is meer.' Hij geeft aan dat OV Aalburg een bruisende vereniging wil zijn waar ondernemers wat aan hebben. 'Voor en van ondernemers. We timmeren daarom hard aan de weg. Naast de nieuwe website en de digitale nieuwsbrieven aan de leden zijn we nu ook bezig met een Bedrijvenmarkt in d' Alburcht in november. Voor ondernemers een unieke, laagdrempelige, mogelijkheid zich aan de regio te presenteren. Onlangs zijn we ook begonnen met een ledenactie voor zonnepanelen. In die dynamiek past ook een welkomstboeketje voor nieuwe leden. Het moet boeiend zijn om lid te wezen van onze vereniging', zegt Duijzer enthousiast en wervend.

OV Aalburg heeft inmiddels ook nauwe contacten met AlteNU, het initiatief van Woonservice Meander, voor een groeiontwikkeling op de gebieden wonen, recreatie en werken voor jongeren. Met name bij het laatste punt 'werk' wil OV Aalburg betrokken zijn om mee te denken over bijvoorbeeld stagemogelijkheden voor jongeren in de regio. De ondernemersverenigng uit Aalburg zal daarom ook aanwezig zijn op het evenement dat AlteNU organiseert op 31 augustus in Fort Altena waar diens plannen gepresenteerd worden. OV Aalburg zal onder meer aanwezigen attenderen op de aankomende bedrijvenmarkt in november. (Foto: Met plezier neemt Yvonne het boeket in ontvangst van Pieter Duijzer - Foto Aalburg.net)

Lees meer over:

bloemen OV Aalburg
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.